Vinkkejä yrityksen elinvoimaisuuden lisäämiseen

Siinä on 3 keskeistä pylvästä, kuinka voit rakentaa elinvoimaisuutta ihmisillesi ja loppupäähän:

Ole merkityksellinen: Tunnista peruskulttuurisi [älä vain ota jonkun toisen omaa]
Ymmärrä todellinen yrityskulttuuri verrattuna mainostettuun kulttuuriin: Ei se, mikä on tehtävänkuvauksessa, vaan tapahtuu tosiasiallisesti päivittäin. Tee nopea kemiallinen tarkastus johtoryhmiesi kautta.

Pyydä johtajia harkitsemaan, mitkä todelliset esteet ovat organisaatiosi rakenteen, sijainnin ja vuorovaikutustavan kanssa työntekijöiden kanssa. Pidä se yksinkertaisena ja älä hauta tätä prosessia paperityössä

Vahvista kulttuuria:

Kannusta ja näytä työ- / elämävalintojen, ei pelkästään työ- ja perhe-elämän tasapainon, merkitys ja vahvista, että organisaation sisällä kaikki ovat osa yrityksen menestystä.

Yhdistä liiketoiminta ja henkilökohtainen esitys yhdelle arkille arvosteluja varten. Onko työntekijöillä yhteisiä hyvinvointia ja kehitystä koskevia henkilökohtaisia ​​tavoitteitaan kanssanne ja kuinka voit tukea heitä?
Ovatko johtajat yhteydessä joukkueisiinsa ja kunnioittavat niitä? Jos johto ei pysty osoittamaan esimerkillä, älä odota heidän henkilöstönsä tekevän sitä ilman heitä.

Aloita viittaaminen voittoviikkoihin sen sijaan, että voitettaisiin vuosia. Voittamisviikko on ratkaisevan tärkeä uskomattoman vuoden kannalta – jotta he olisivat tuloksellisia, heidän on suunniteltava terveyttä ja kuntoa, ystäviä / perhevelvollisuuksia, ME-aikaa sekä ylläpitäjää ja tuottavuutta.
Kyse ei ole kaikkien henkilökohtaisten yksityiskohtien liiallisesta jakamisesta, vaan työaikojen, koulun noutojen, päiväkunnon suunnittelusta ja henkilökohtaisen kehityksen ja tilan luovuudelle tekemisen ottamisesta huomioon. Ovatko henkilöstösi vastuussa oman aikansa hallinnasta?

Ole läpinäkyvä. Aloita ylemmästä ja keskijohdosta – usein tämä organisaation taso ei halua osoittaa haavoittuvuutta ja puuttuu tuottavuus. Kannusta johtajaasi autenttisuuteen, jakamaan haasteita ja keksimään esimerkkejä siitä, kuinka he voivat hoitaa omia viikkoja tehokkaammin.
Se on kaikki kytketty toisiinsa. Valitse yhteinen kieli ja jatka sen käyttöä.

Palkitse muutos:

Jotkut sanoivat, ei kukaan tehnyt. Suurin haaste useimmilla organisaatioilla on luoda organisaatiollesi henkilökohtaisia ​​tavoitteita, joita voidaan soveltaa kaikkiin ja joita voidaan ylläpitää pitkällä aikavälillä. Monille ihmisille työssäolominen vie suurimman osan herätysajastaan, he viettävät usein enemmän aikaa asiakkaiden ja työtovereiden kanssa kuin oman perheensä kanssa.

Pyydä ryhmiäsi nousemaan, katsomaan heidän viikkojaan toisin ja olemaan todella motivoituneita esiintymään kaikilla elämänalueilla. Selvitä, kuinka palkitset henkilöstöäsi lisäämisestä ja osallistumisesta – pidä se yksinkertaisena ja tee siitä usein:

Palkitse muutos:

Aloita erittäin yksinkertaisilla välitavoitteilla, jotka tekevät ihmisille sopivan luottamisen henkilökohtaisten hyvinvointitavoitteiden ja haasteiden jakamiseen. Sisällytä terveyteen ja hyvinvointiin, positiivinen ajattelutapa jakaantuu Viikko-tiimin arvosteluihin – kutsun näitä “elinvoimaosuuksiksi”.

Tunnista työpaikan elinvoimaisuuden elementit – raikkaan ilman pääsy, suodatettu vesi, henkilökohtaiset yhteydet – jopa silloin, kun he työskentelevät kotoa tai muualla, terveelliset ruokavalinnat ja peruskielen käyttö ryhmäkokouksissa, kuten terveys- ja kuntotavoitteet, rinnalla järjestelmänvalvoja ja tuottavuus.

Yritystä johtaessasi et vain pysty vaikuttamaan positiivisesti alalinjaasi, vaan myös luomaan positiivisen vaikutuksen kanssasi työskentelevien ihmisten ja sinulle. Poistaa kiertyneet wellness-ohjelmat ja ajattele, miten voit luoda elinvoimaohjelman, joka on yrityksesi kannalta tärkeä, sen demografiset, työpaikkakäyttäytymiset ja johtaminen. Jos se on todella tärkeää tuloksesi kannalta, sinun on tehtävä henkilökohtaisesta elinvoimasta osa liiketoimintasuunnitelmaa ja luotava terveellinen, varakas ja viisas työvoima.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *